Кафедри економічного факультету

Чорнобровка Ірина Вікторівна

Останнє оновлення: Середа, 04 березня 2020, 15:29
Чорнобровка Ірина Вікторівна

Чорнобровка Ірина Вікторівна
кандидат економічних наук,
Доцент


e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Освіта: освіту здобула в Харківському політехнічному інституті за спеціальністю Електричні машини та комплекси. У 2004 році отримала другу вищу освіту у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство».

Кандидат економічних наук з 1998 року. Дисертацію захистив у спеціалізованій раді при Харківському державному університеті за спеціальністю 08.02.03 – «Організація управління, планування і регулювання економікою» (тема: «Концепція створення регіональної промислово-фінансової групи (методичний аспект)», науковий керівник д.е.н., професор ДиканьВ.Л.).

Практичний досвід: АКЗТ “Харківський завод Проммонтажелектроніка” (менеджер, начальник організаційно-правового відділу).

Педагогічна діяльність: З 1998 року займається науково-педагогічною діяльністю.

Напрямок наукової діяльності: «Забезпечення конкурентоспроможності підприємств в умовах ринкової економіки», «Економічна безпека підприємства».

Навчально-методичні та наукові розробки: В рамках наукової та навчально-методичної роботи доцент Чорнобровка І.В. є автором 35 наукових та навчально-методичних праць, серед яких: 1- підручник, 7- методичних вказівок та понад 25 наукових публікацій.

Профільв GoogleScholar

ORCID ID

Основні навчальні дисципліни, які викладає:

ДисциплінаКод напряму підготовки, спеціальності / ОКР
1 Економіка підприємства 051,076 / Бакалавр